Livescore

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ



ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2012-13

Διεξάγεται το Σάββατο 16/03/13 και ώρα 2:00μμ στο Α` Δημοτικό Στάδιο Λατσιών ο αγώνας για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας της Β` κατηγορίας μεταξύ των ομάδων

ΔΟΞΑΣ Δευτεράς – ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το σύστημα νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δοθεί ημίωρη  παράταση. Εάν και πάλιν ο αγώνας εξέλθει ισόπαλος θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτυ.
Το σωματείο της ΔΟΞΑΣ Δευτεράς ιδρύθηκε το 1968 και είναι η συνέχεια των σωματείων «ΕΞΕΛΙΞΗΣ» και ΑΟΝ Δευτεράς. Οι σκοποί του συλλόγου είναι η δημιουργία και προώθηση του αθλητισμού, η οργάνωση καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στη κοινότητα της Δευτεράς. Η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας στα ιδανικά της δημοκρατίας, της προόδου, της ειρήνης και αλληλοκατανόησης.  Η προστασία του περιβάλλοντος και η συμμετοχή σε κοινωφελή έργα.
Τα τελευταία χρόνια έχει στελεχώσει και ποδοσφαιρική ομάδα νέων της Δευτεράς μεταξύ των ηλικιών 14-17 χρονών.
Το σωματείο ΔΟΞΑ Δευτεράς στεγάζεται σε στην οδό Δημοκρατίας 8 Πάνω Δευτερά. Φέτος πέτυχε να ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια του Β` ομίλου της Β` κατηγορίας της ΠΟΕΛ και ανέρχεται στην Α` κατηγορία.
Το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1940 από μια ομάδα προοδευτικών κατοίκων του Γερίου. Από τις πρώτες δραστηριότητες του συλλόγου ήταν η πολιτιστική και αθλητική δράση. Στον τομέα του πολιτισμού ίδρυσε θεατρικό όμιλο και ασχολήθηκε με κυπριακούς χορούς και τραγούδι. Στον αθλητισμό ανέπτυξε το ποδόσφαιρο και για σειρά ετών πρωταγωνιστούσε στο αγροτικό πρωτάθλημα. Ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενίσχυσαν μεγάλα σωματεία. Στόχοι του συλλόγου η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και η υγιής απασχόληση τους μακριά από τις κακοτοπιές των ναρκωτικών και τόσων άλλων κινδύνων που απειλούν σήμερα τους νέους μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΠΟΕΛ με τη φετινή επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον Α` όμιλο της Β` κατηγορίας και ανέρχεται στην Α` κατηγορία.
Η ΠΟΕΛ εύχεται στις δύο ομάδες κάθε επιτυχία και ένα καλό παιγνίδι στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου