Livescore

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Π.Ο.Ε.Λ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MICA F.C



ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Π.Ο.Ε.Λ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

MICA  F.C

 

Το νεοσύστατο σωματείο της MICA F.C. ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011. Στεγάζεται προσωρινά στον Άγιο Ανδρέα στη Λευκωσία. Ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα  και θέλουν να συμμετέχουν τόσο για δική τους διασκέδαση αλλά και για να απασχολούν τους νέους ανθρώπους και να τους κρατούν μακριά από τις κακές προκλήσεις της κοινωνία μας.
Η πειθαρχία, σοβαρότητα, ομαδικότητα και fair play είναι τα βασικά συνθήματα της ομάδας. Όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητής, παράγοντες και φίλαθλοι, θεωρούν την ομάδα σαν τη δεύτερη οικογένεια τους.
Το 2011-12 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας της ΠΟΕΛ και τερμάτισε στη 2η θέση διασφαλίζοντας μια θέση στην Α` κατηγορία για την περίοδο 2012-13.
Το 2013-14 λόγω των αλλαγών στο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας μας, η ομάδα επανήλθε στη Β` κατηγορία κατακτώντας τη πρώτη θέση στο τέλος της περιόδου.
Ποδοσφαιριστές ομάδας
 Τερματοφύλακες  Ευθυβουλου Γιαννος\Σαββα Κλεανθης. Αμυντικοι,Παπαγεωργιου Χριστος,Κων\νος Καμμας,Κυπρου Τακης,Αυγουστη Στεφανος,Χριστοφη Χαρης,Νικολαου Κωστας,\Κεντρο:Αντωνιου Χριστος,Μαικλ Φραγκου,Ιακωβιδης Ανδρεας,Κωνσταντινου Γιωργος,\Επιθετικοι:Αυγουστη Κων\νος,Cristian Costea,Δημητρης Πετρου,Ανδρεας Γιουσελλης,Ομηρου Μαριος,Αχιλλεως Κων\νος,Ιακωβιδης Κων\νος,Ξενιος Ιωαννου
Προπονητης Μιχάλης Αυγουστή.......Οργανωμένοι κιτρινόμαυρη φίλαθλοι ΘΥΡΑ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου