Livescore

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Π.Ο.Ε.Λ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Π.Ο ΑΓ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Π.Ο.Ε.Λ   Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α.Π.Ο ΑΓ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥ.

Έτος ιδρύσεως : 1991
Έδρα : Κοινοτικό γήπεδο Αγίου Επιφανείου
Ομοσπονδία : Π.Ο.Ε.Λ
Πρωταθλήματα : 2003/04 Β’ Κατηγορία Α’ ‘Ομιλο - 2009/10 Β’ Κατηγορία  Β’ ‘Ομιλο - 2009/10 Πρωταθλητριών,
Δευτεραθλήτρια : 1991/92 - 1997/98 - 2006/07
Ομάδα ήθους : 2008 - 2009 , 2009 - 2010 Π.Ο.Ε.Λ και σύνδ. διαιτητών
Προέδροι: Θεοφάνης Ευσταθίου 1991/92 - Γιαννάκης Χριστοδούλου 1992/95 - Αυξέντης Κωνσταντίνου 1995/2012 -Κλεάνθους Μιχάλης 2012/14
Προπονητής:Παπαγεωργίου Κώστας - Βοηθοί : Γεωργίου Λεωνίδας, Παρασκευά Ανδρέας.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αγίου Επιφανείου ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους της κοινότητας Αγίου Επιφανείου από το οποίο πηγάζει και η ονομασία του ομίλου. Το κίνητρο των ανθρώπων που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση του ομίλου ήταν καθαρά και μόνον η αγάπη που έτρεφαν για το ποδόσφαιρο σαν ομαδικό άθλημα και με την ελπίδα οι νεότεροι να το αγαπήσουν και στηρίξουν ακόμα περισσότερο όπως άλλωστε το πράττουν.  Μεγάλος στόχος ήταν να αγωνίζονται πρώτιστα κάτοικοι της κοινότητας και ο όμιλος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους θεσμούς που θα συμετέχει ο οποίος και πάλι έχει επιτευχθεί .
Τα έσοδα του ομίλου πηγάζου από εισφορές των μελών και φίλων της ομάδας και από εκδηλώσεις.Το πρώτο συμβούλιο καθιέρωσε τον <ετήσιο χορό του αθασιού> από τον οποίο πηγάζουν τα περισσότερα έσοδα του ομίλου.


Θα ήταν μέγα σφάλμα να μην αναφέρουμε και το ότι ο όμιλος διαθέτει και τους πιο πιστούς και οργανωμένους φίλους και οπαδούς που αφήνουν άναυδους τους παντες που θα παρευρεθούν σε αγώνα της ομάδας.

(1)Όρθιοι από αριστερά :
Χριστοδούλου Γιάννος, Χριστοφόρου Κώστας, Κριστιάν Πέτρος, Μισιαούλης Ανδρέας,Κυριάκου Μόδεστος, Χριστοδούλου Γιώργος, Cornel Platica, Επιφάνιος Τάνος.
Καθημένοι από αριστερά :
Γκαρτίνος Γεωργίου, Τομάζου Χριστόφορος, Γεωργίου Κυριάκος, Παπαγεωργίου Κώστας,  Nabih Saifeldine, Δημοσθένους Χριστόφορος , Παπαγεωργίου Μάριος.

(2)Όρθιοι από αριστερά :
Παρασκευά Ανδρέας, Χριστοφόρου Χρίστος, Επιφάνιος Τάνος, Κωνσταντίνου Μάριος, Κυριάκου Μόδεστος,Γεωργίου Κυριάκος,Βιολάρης Γιώργος,Τομάζου Χριστόφορος, Μισιαούλης Ανδρέας,Χριστοδούλου Γιώργος,Χριστοδούλου Γιάννος,Χριστοφόρου Κώστας.
Καθημένοι από αριστερά :
Παπαγεωργίου Κώστας,Παπαγεωργίου Μάριος,Δημοσθένους Χριστόφορος, Κριστιάν Πέτρος, Nabih Saifeldine,Γκαρτίνος Γεωργίου,Γεωργίου Λεωνίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου