Livescore

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Λ



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
(Π.Ο.Ε.Λ.)
Αγ. Ελένης 13, 1056 Λευκωσία - τηλ. 22374274 fax 22374351
gmail: poelefkosias@gmail.com

22 Σεπτεμβρίου 2012

Προς όλα
τα σωματεία μέλη της ΠΟΕΛ

Αγαπητοί φίλοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε να προσκομίσετε στην ομοσπονδία τα πιο κάτω το συντομότερο δυνατό αφού κάποια από αυτά πρέπει να παραδοθούν στη ΣΤΟΚ, ΚΟΠ και ΚΟΑ:
1.      Δήλωση των ποδοσφαιριστών άνω των 20 ετών. Θα πρέπει να έρθουν στα γραφεία της ομοσπονδίας το αργότερο μέχρι τις 28/09/12 για να μην αγωνίζονται παράνομα οι ποδοσφαιριστές σας.

2.      Επιστολή ακύρωσης κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Από φέτος με βάση τη προκήρυξη 2012-13δικαιούστε μόνο τέσσερεις (4) κοινοτικούς ποδοσφαιριστές (επισυνάπτεται δείγμα της επιστολής που πρέπει να συντάξετε σε επιστολόχαρτο του σωματείου)

3.      Επιστολή ότι θα αγωνίζεστε στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ και ότι υιοθετείτε την προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2012-13 (επισυνάπτεται δείγμα της επιστολής που πρέπει να συντάξετε σε επιστολόχαρτο του σωματείου)

4.      Το καταστατικό του σωματείου σας πιστοποιημένο από τον Έπαρχο ή το Υπουργείο Εσωτερικών (εκεί όπου το εκδόσατε).

5.      Ανανεωμένο πιστοποιητικό εγγραφής για την περίοδο 2012-13. Αυτό ισχύει για  όσα σωματεία είναι εγγεγραμμένα στον Έπαρχο.

6.      Φόρμες μηχανογράφησης μητρώου ΣΤΟΚ. Τις φόρμες αυτές ήδη τις έχετε στα χέρια σας.



7.      Βεβαίωση από τον κάτοχο του γηπέδου ότι σας το παραχωρεί για την διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας σας. Όσοι έχουν  ιδιόκτητο γήπεδο παρακαλώ να αγνοήσουν το σημείο αυτό.

Όσοι έχουν διεκπεραιώσει τα πιο πάνω παρακαλώ όπως αγνοήσουν την παρούσα επιστολή.

Κατανοούμε τη ταλαιπωρία στην οποία σας υποβάλλουμε με τα όσα ζητούμε, όμως είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία τόσο των σωματείων όσο και της ομοσπονδίας μας και ζητούμε τη κατανόηση σας.
Σας ευχαριστούμε,


Το Δ.Σ. της Π.Ο.ΕΛ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου