Livescore

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΟΠ

Τα σημερινά (20/5) αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΚΟΠ.
 
Εντός έδρας νίκες για Κούρρη Ερήμης, Ασπίς Πύλας και  ΕΝ Ύψωνα, νίκη και για την ΑΕΝ μέσα στο Ακρωτήρι στους σημερινούς πρώτους αγώνες.
 
Το σκηνικό της προημιτελικής φάσης θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαϊου που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν οι επαναληπτικές αναμετρήσεις.
 
*Η Ένωση Νέων Ύψωνα από γκολ που πέτυχε στο 83’ ο Ιωάννης Ευστρατίου κέρδισε με 1-0 την Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς στην παρουσία 200 θεατών.
 
*Η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων / Αχερίτου από τέρματα που πέτυχαν ο Γιάννος Ιωάννου (52’, 65’) και Αδάμος Αδάμου (90’) κέρδισε εκτός έδρας την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου με 3-0. Το παιχνίδι παρακολούθησαν γύρω στους 500 θεατές.
 
*Στην Πύλα η τοπική Ασπίς νίκησε με 4-1 τον Κορμακίτη. Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 θεατές.
 
Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Νικόλας Γεωργίου (45’, 57’), Ανδρέας Κουλλαπής (25’) και Ανδρέας Ανδρέου (83’). Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε στο 44’ ο Γιώργος Χρυσάνθου.
 
*Στο ντέρμπι της Λεμεσού μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που συγκέντρωσε 500 φιλάθλους, ο Κούρρης Ερήμης νίκησε με 4-3 την ομάδα της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα.
 
Πρωταγωνιστής της επιτυχίας του Κούρρη ο Γιάννης Μπέρος που σκόραρε τρεις φορές (46’, 78’, 86’), ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε σε βάρος της ομάδας του στο 57’ ο Μιχάλης Νερούπος.
 
Για την Αμαθούς που ήταν μπροστά στο σκορ, τα τέρματα πέτυχαν οι Αλεξάνδρου (38’), Χρίστος Ιωάννου (54’) και Χρυσόστομος Παναγή (69’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου