Livescore

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ Π.Α.Ο.Κ ΚΛΗΡΟΥ







ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ   Π.Ο.Ε.Λ
                                     Π.Α.Ο.Κ ΚΛΗΡΟΥ                                                                                                                                                            Διεξήχθηκε και ο τελευταίος μεγάλος τελικός για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών Α΄Κατηγορίας της ΠΟΕΛ με αντίπαλες ομάδες την ομάδα του ΠΑΟΚ Κλήρου με την Πρόοδο Καϊμακλίου. Το παιχνίδι διεξήχθει μέσα σε αθλητοπρεπέστατα πλαίσια και ήταν αντάξιο της φήμης και της δυναμικότητας των δύο ομάδων οι οποίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον όμιλο τους. Ήταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι με εναλλασόμενη υπεροχή και από τις δύο ομάδες και κράτησεμε αγωνία μέχρι το τέλος τους 300 και πλέον φιλάθλους που παρακολούθησαν  τον αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο η Πρόοδος Καϊμακλίου ήταν ελαφρώς πιο επιθετική και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Καλλούρη στο 35΄. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Κλήρου ανέλαβε την πρωτοβουλία και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γ. Γεωργίου στο 61΄ισοφάρισε το παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο Νικόλας Δασκάλου με ένα τέρμα στο 83΄έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του  που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ Κλήρου. Το παιχνίδι διαιτήτευσε με επιτυχία ο Α. Παρτασίδης με βοηθούς τους Α. Αυγουστή, Μ. Λακαταμίτης και τέταρτος ο Α. Κεραμιδάς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Π.Α.Ο.Κ ΚΛΗΡΟΥ  Α.Χριστοδούλου,Μ.Φαραώ,(Σ.Παπαναστασίου 59’)Α.Αντρέου,Κ.Ιωάννου,Γ.Γαλήνης,Κ.Τζοτζόλης,Μ.Τσίτσιος,Γ.Γεωργίου,Α.Κων/νου,(Ν.Δασκάλου 53΄)Β.Βorisov,Π.Ιωάννου(Χ.Κότροφου 88’)
ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ
Α.Κυπριανού,Α.Καλλούρης,Γ.Σιακαλλής,(Χ.Μιχαήλ)Y.Daniel,Τ.Μαυρομμάτης,Μ.Ιλαρίωνας,(Π.Γιάγκου 83)Γ.Κων/νου,Δ.Κων/νου,(Κ.Σκουφάρης 63’)Ν.Σταυρινίδης,Α.Σοφοκλέους,Η.Κων.νου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου