Livescore

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Ε Π.Ο.Ε.Λ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
(Π.Ο.Ε.Λ.)
Αγ. Ελένης 13, 1056 Λευκωσία - τηλ. 22374274 fax 22374351
gmail: poelefkosia@gmail.com.cy

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Δ.Ε. Π.Ο.Ε.Λ. – 01Η
Τρίτη 25/10/11  ώρα 6:30μμ

1.      Καταγγελία από τον διαιτητή Φ. Λοΐζου του ποδοσφαιριστή του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Β. ΠΟΛΟΥ Ιωάννη Αμοιρίδη Α.Μ. 58608 διότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα της ομάδας του με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΥΜΠΙΩΝ ημερ. 2/10/11.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή αυτόματου αποκλεισμού μόνο


2.      Καταγγελία από τον διαιτητή Η. Ηροδότου του ποδοσφαιριστή του σωματείου Α.Ε. ΣΙΑΣ Μάριου Ρουσή Α.Μ. 47250 διότι αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΕΡΙΟΥ ημερ. 1/10/11.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή αυτόματος αποκλεισμός μόνο.

3.      Καταγγελία από τον διαιτητή Πύρρο Μεχίλλη του ποδοσφαιριστή του σωματείου Α.Ε. ΣΙΑΣ Παναγιώτη Παναγιώτου Α.Μ. 37133 διότι αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΘΙΑΤΗ ημερ. 15/10/11.


Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή μιας αγωνιστικής πέραν του αυτόματου αποκλεισμού

4.      Καταγγελία από τον διαιτητή Γ. Αντωνίου του ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΑΣ ΑΡΕΔΙΟΥ Αντρέα Κων/νου Α.Μ. 48565 διότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα της ομάδας του με τη ΔΟΞΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ημερ. 15/10/11.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή τριών (3) αγωνιστικών πέραν του αυτόματου (4 αγωνιστικές σύνολο)


5.      Καταγγελία από τον διαιτητή Γιώργο Κουτσόφτα του ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΔΟΝ ΑΚΑΚΙΟΥ Ιωάννη Παπασάββα Α.Μ. 48032 διότι αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΘΙΑΤΗ ημερ. 15/10/11.

Η Δ.Ε. επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή πρόστιμο 35 για τη 2η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε.

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ παραπέμπει στη Δ.Ε. τον ποδοσφαιριστή της ΕΔΟΝ ΑΚΑΚΙΟΥ Γιώργο Αλεξάνδρου ΑΠΤ 946742 για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Επιβάλλεται ποινή μιας αγωνιστικής μόνο.


6.      Ένσταση από το σωματείο ΑΟΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ κατά του κύρους του αγώνα του με τον ΑΠΟΦ ΦΑΡΜΑΚΑ ημερ. 15/10/11.

Η Δ.Ε. αφού εξέτασε όλα τα τεκμήρια και αφού άκουσε τους εκπροσώπους των σωματείων αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι το ίδιο άτομο Στέλιος (Φιλίππου)-Καμέρης και σωστά αγωνίστηκε. Η ένσταση απορρίπτεται και το παράβολο κατάσχεται.


7.      Ένσταση από το σωματείο MICA F.C. κατά του κύρους του αγώνα του με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΕΡΙΟΥ ημερ. 16/10/11.

Η Δ.Ε. επιτροπή αφού μελέτησε τα έγγραφα που κατατέθηκαν και άκουσε τη μαρτυρία της Διοικητικού Γραμματέας κας Ευγενίας Λειβαδιώτη βρήκε ότι το σωματείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Τσερίου υπέβαλε νομότυπα και έγκαιρα την συμπληρωματική προσθήκη ποδοσφαιριστή που στη συνέχεια στάλθηκε με fax στη ΣΤΟΚ.
Είναι φανερό ότι η μη παραλαβή του fax από τη ΣΤΟΚ οφείλεται σε τεχνικύς λόγους γεγονός που το σωματείο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Τσερίου ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατο να γνωρίζει.
Υπό τις περιστάσεις δεν μπορεί να καταλογισθεί ευθύνη ή υπαιτιότητα για την συμμετοχή και ως εκ τούτου δεν κάνει αποδεκτή την ένσταση. Αναφορικά με το παράβολο ως αποτέλεσμα της πιο πάνω εξέλιξης κρίνει όπως αυτό επιστραφεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου