Livescore

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2014-15

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2014-15

Διεξάγεται το  Σάββατο 14/02/14 και ώρα 2:00μμ στο γήπεδο STAR F.C. ο τελικός αγώνας Κυπέλλου της Γ` κατηγορίας μεταξύ των ομάδων.
Στον αγώνα προκρίθηκαν οι ομάδες ΑΟΜ Μενοίκου και ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου. Αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων και τυχεροί θα είναι όσοι θα παρακολουθήσουν το παιγνίδι.
ΑΟΜ Μενοίκου:
Το σωματείο του Αθλητικός  Όμιλος Μενοίκου ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να φέρει κοντά στον αθλητισμό τα νεαρά άτομα παιδιά του χωριού. Το όραμα πραγματοποιήθηκε αφού η νεολαία αγκάλιασε το σωματείο και όλοι μαζί ξεκίνησαν τη μεγάλη πορεία. Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα του ΑΟΜ είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της Γ` κατηγορίας της ΠΟΕΛ. Διατηρεί και ομάδα ακαδημιών όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα την περίοδο 2012-13. Ο ΑΟΜ Μενοίκου συμμετέχει και σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο χωριό, δίνοντας έτσι έμπρακτα το παρόν του σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό.
Για να φτάσει στον τελικό κυπέλου απέκλεισε τις ομάδες ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τσερίου (6-2) και ΑΕΚ Κ. Χωριού (3-0).

ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου
Το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου ιδρύθηκε το 1989. Σαν σωματείο αναπτύσσει πλούσια δράση στη κοινότητα. Διατηρεί ποδοσφαιρική ομάδα η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ από την ίδρυση του. Διοργανώνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάζονται θεατρικά έργα, χοροί, τραγούδια από τα μέλη του σωματείου μας. Τιμά με εκδηλώσεις η Μέρα της Γυναίκας και της Μάνας. Βοηθά στη διενέργεια εράνων όπως το Ραδιομαραθώνιο και την Πορεία Χριστοδούλας.
Συνεργάζεται με το Κοινοτικό Συμβούλιο για την ανάπτυξη της κοινότητας μετέχοντας σε εκστρατείες δεντροφύτευσης και καθαριότητας. Διοργανώνει χριστουγενιάτικες και πασχαλινές εκδηλώσεις. Το Πάσχα οι γυναίκες του-μέλη του σωματείου μας διακοσμούν λαμπάδες που πωλούνται στην κοινότητα.
Κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται η χοροεσπερίδα του σωματείου μας. Επίσης κάθε χρόνο εκδίδεται και κυκλοφορεί από το σωματείο μας ημερολόγιο μέσω του οποίου αναδεικνύονται οι ομορφιές του χωριού μας.
Για να φτάσει στον τελικό η ΕΛΠΙΔΑ Γουρρίου απέκλεισε τις ομάδες ΠΑΣ Αγορκηπιάς (4-0) και ΕΔΟΝ Ακακίου (3-1)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας εύχεται στις δύο ομάδες κάθε επιτυχία και ο καλύτερος να στεφθεί Κυπελλούχος Γ` κατηγορίας της ΠΟΕΛ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου