Livescore

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Π.Ο.Ε.Λ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Π.Ο.Ε.Λ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΕΙΑΣ 

Η προσφυγική ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Αφάνειας ιδρύθηκε μόλις φέτος (2013) και με την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΠΟΕΛ ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ομάδα κατάφερε με την πρώτη της συμμετοχή και προαχθεί από την Γ` στη Β` κατηγορία. Η προσπάθεια για την ίδρυση του σωματείου ξεκίνησε με πολλή διάθεση από μια ομάδα προοδευτικών νεαρών που έχουν μεγάλα όνειρα για την ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές τους είναι Αφαντίτες καθώς και ο προπονητής τους. Είναι πράγματι ένα δύσκολο επιχείρημα μέσα στην σημερινή οικονομική κρίση και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΠΙΔΑΣ καλεί όλους τους συγχωριανούς να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, να βοηθούν και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ομάδα του προσφυγικού χωριού τους, την Αφάνεια.
Όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι να κρατηθεί στη ζωή για πολλά χρόνια και να διατηρήσει τις μνήμες, τις αναμνήσεις και την ιστορία του αγαπημένου τους χωριού μέχρι την άγια ώρα της επιστροφής.
Έμβλημα της ομάδας είναι η κατεχόμενη εκκλησία του Αγίου Αρτεμίου. Σήμερα έχει σαν έδρα  της τη Σχολή PASCAL στη Λακατάμια.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ για την κατάκτηση του κυπέλλου και ευχόμαστε καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου