Livescore

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΟΠ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΟΠ: ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

 

24, May 2012 - 12:31
Soccer 111 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΟΠ: ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΚΟΠ περιόδου 2011/2012.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν ταυτόχρονα εξασφάλισαν εισιτήριο συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας περιόδου 2012/2013.
Η διαδικασία της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΚΟΠ και θα διεξαχθούν οι ακόλουθοι αγώνες:
Κυριακή 27.05.2012 / Ώρα 17.00
ΑΕΝ Αγ. Γεωργίου Βρυσούλλων /Αχερίτου-Αμαθούς Αγίου Τύχωνα
(ΟΛΥΜΠΟΣ Αχερίτου)
Ασπίς Πύλας-Ένωση Νέων Ύψωνα
(Κοινοτικό Στάδιο Πύλας)
Επαναληπτικοί αγώνες
Τετάρτη 30.05.2012 / Ώρα 17.00
Αμαθούς Αγίου Τύχωνα-ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων / Αχερίτου
(Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς)
Ένωση Νέων  Ύψωνα-Ασπίς  Πύλας
(Δημοτικό Στάδιο ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ Πολεμίδια)
Οι νικητές των αγώνων θα προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης και οι ηττημένες ομάδες θα αγωνιστούν στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3-4.
Ο κανονισμός
Στην περίπτωση όπου και στους δύο αγώνες και οι δύο ομάδες σημείωσαν τον ίδιο αριθμό τερμάτων το κάθε τέρμα που εσημειώθη εκτός έδρας θα λογίζεται διπλό. Η ομάδα που με βάση το σύστημα αυτό, έχει τα περισσότερα τέρματα προκρίνεται για την επόμενη Φάση του Κυπέλλου.
Στην περίπτωση που και οι δύο ομάδες έχουν επιτύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων στην έδρα τους ή εκτός έδρας θα δίδεται παράταση 30 λεπτών (δύο ημίχρονα των 15’) ευθύς μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα. Αν κατά τη διάρκεια της παράτασης και οι δύο ομάδες επιτύχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, τα τέρματα που εσημειώθησαν εκτός έδρας θα λογίζονται διπλά (δηλαδή θα προκρίνεται η επισκέπτρια ομάδα).
Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παράτασης δεν σημειωθούν τέρματα η νικήτρια ομάδα θα αναδεικνύεται με την εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτυ) σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες που περιέχονται στους ισχύοντες Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς της ΦΙΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου