Livescore

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ.


ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ VS ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2011-12

Διεξάγεται τη Κυριακή 1/04/12 και ώρα 10:30μμ στο γήπεδο του ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας, ο αγώνας για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Β` κατηγορίας της ΠΟΕΛ, που χορηγεί και αθλοθετεί η φίλαθλος εταιρία CARLSBERG. Ο αγώνας θα είναι μεταξύ των ομάδων

Α.Ε.Λ. Λακατάμιας      -  ΟΜΟΝΟΙΑ Παλιομετόχου


Α.Ε.Λ. Λακατάμιας
Το σωματείο της ΑΕΛ. Ιδρύθηκε το 1959 με την επωνυμία ΕΔΟΝ Πάνω Λακατάμιας. Το 1966 μετονομάσθη στο σημερινό του όνομα, Α.Ε.Λ. Λακατάμιας.
Κύριος σκοπός και στόχος του σωματείου ήταν, είναι και θα είναι η υγιής απασχόληση της νεολαίας της Λακατάμιας μέσα από τον αθλητισμό. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε τη νεολαία μας μακριά από τους οποιουσδήποτε πειρασμούς, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος μας.
Εδώ και 46 χρόνια συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ. έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις της ΠΟΕΛ, όπως 13 πρωταθλήματα.
Φέτος πανηγύρισε τον 13ο τίτλο της ιστορίας της.

ΟΜΟΝΟΙΑ Παλιομετόχου
Το σωματείο Α.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ Παλιομετόχου ιδρύθηκε το 1977. Στόχος και σκοπός του είναι η επίλυση, μέσω συναντήσεων-συζητήσεων, προβλημάτων της κοινότητας αλλά πρώτιστα η υγιής απασχόληση της νεολαίας.

Το σωματείο κατά διαστήματα χορευτικό συγκρότημα, θεατρική ομάδα. Έχει στο ενεργητικό του δύο Φεστιβάλ παρουσίασης παραδοσιακών επαγγελμάτων. Σήμερα διαθέτει μόνο ποδοσφαιρικό τμήμα του οποίου σκοπός είναι η απομάκρυνση της νεολαίας της κοινότητας από τα κακά έχοντα της εποχής μας.
Στη πορεία του μέχρι σήμερα έχει καταλάβει τρεις φορές το πρωτάθλημα του ομίλου του. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει βραβευθεί αρκετές φορές με το Έπαθλο Ήθους τόσο της ομοσπονδίας αλλά του ΚΟΑ, πράγμα που κάνει περήφανο το σωματείο.

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ εύχεται στα δύο σωματεία καλή επιτυχία και μέσα από τα πλαίσια της αθλητοπρέπειας ο καλύτερος να ανακηρυχθεί Πρωταθλητής Β` κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου