Livescore

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ




ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΥΜΠΙΩΝ   VS   ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2012-13

Διεξάγεται το Σάββατο 23/03/13 και ώρα 3:00μμ στο γήπεδο ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου-Νήσου ο αγώνας για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας της Α` κατηγορίας μεταξύ των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Λυμπιών – ΑΠΟΠ Παλαικύθρου

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το σύστημα νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δοθεί ημίωρη  παράταση. Εάν και πάλιν ο αγώνας εξέλθει ισόπαλος θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτυ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Λυμπιών
Το σωματείο ιδρύθηκε το 1944 με την ονομασία Α.Ε.Λ.Ο. Μετονομάσθηκε αργότερα σε Α.Ο.Ν. Στις 14 Δεκεμβρίου 1955 ο τότε κυβερνήτης της Κύπρου Χάρτινγκ κήρυξε το σωματείο παράνομο. Όμως αυτό το εμπόδιο δεν μπόρεσε να ανακόψει τη δράση και την πρόοδο του συλλόγου και έτσι μετονομάσθη στο σημερινό όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΣ παίρνοντας το όνομα από την ονομασία του χωριού Ολυμπίας (Λύμπια) που ανάγεται στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες.
Το σωματείο έχει μια πολύ πλούσια δράση στο ποδόσφαιρο, στο θέατρο, στο τραγούδι, στο χορό, στη μουσική. Η κοινωνική του δράση έχει να επιδείξει πολλούς αγώνες για επίλυση προβλημάτων της κοινότητας.
Στο ποδόσφαιρο ειδικά έχει μια πλούσια ιστορική δραστηριότητα. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΠΟΕΛ και έχει κατακτήσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλων της ΠΟΕΛ. Αγωνίστηκε επίσης κατά περιόδους στη Δ` κατηγορία της ΚΟΠ. Το σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο που είναι το καμάρι της περιοχής.
Όπως προαναφέραμε το σωματείο καλλιεργεί το θέατρο με τη γνωστή θεατρική ομάδα ΠΑΡΑΒΑΣΗ και είχε στις τάξεις της γνωστά ονόματα ηθοποιών. Υπάρχει επιπλέον παιδικό καλλιτεχνικό συγκρότημα. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ διαθέτει επίσης συγκρότημα φιλαρμονικής και ομάδα τοξοβολίας.
Γενικά θα λέγαμε ότι εκπληρώνει το στόχο της στο ακέραιο που είναι η υγιής απασχόληση της νεολαίας, η άθληση και η όποια ψυχαγωγία της.
Τη φετινή περίοδο 2012-13 έχει ανακηρυχτεί πρωταθλήτρια στον α` όμιλο της Α` κατηγορίας της ΠΟΕΛ με 40 βαθμούς.
ΑΠΟΠ Παλαικύθρου
Ο ΑΠΟΠ Παλαικύθρου είναι προσφυγικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1953 (γιορτάζει φέτος τα 60χρονα του) και είναι από τα ιδρυτικά σωματεία της ΠΟΕΛ. Από την ίδρυση του ο ΑΠΟΠ συμμετείχε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας μέχρι το 1974 οπότε ανέστειλε προσωρινά τις δραστηριότητες του λόγω της Τουρκικής εισβολής αφού το Παλαίκυθρο είναι κατεχόμενο.
Επανήλθε στη δράση το 1976 μέσα στην προσφυγιά. Αγωνίζεται σήμερα στη Α` κατηγορία της ΠΟΕΛ με αρκετή επιτυχία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΠΟΕΛ τις περιόδους 2002-2003, 2010-11 και 2012-13. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα, το οποίο κτίστηκε πρόσφατα στα Λατσιά και τα εγκαίνια του έγιναν από τον πάρεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Ήταν ένα όνειρο των Παλαικυθριτών που έγινε πραγματικότητα.
Φέτος πήρε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του β` ομίλου της Α` κατηγορίας της ΠΟΕΛ με 49 βαθμούς.

Η ΠΟΕΛ εύχεται να γίνει ένα καλό παιγνίδι μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και ο καλύτερος ή τυχερότερος να κερδίσει. Αναμένεται λοιπόν ένα συναρπαστικός αγώνας μεταξύ δύο μεγάλων ιστορικών σωματείων.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ Α` ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ.



ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ Α` ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ.

Διεξάγεται το Σάββατο 23/03/13 και ώρα 4:00μμ στο γήπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας ο τελικός κυπέλου του Β` ομίλου Ακαδημιών μεταξύ των ομάδων

ΑΕΝ Τσερίου – ΑΕΚ Κλήρου


Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το σύστημα νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δοθεί 20λεπτη παράταση. Εάν και πάλιν ο αγώνας εξέλθει ισόπαλος θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτυ.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Π.Ο.Ε.Λ---Α.Π.Ο.Π ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ











ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  Π.Ο.Ε.Λ
Α.Π.Ο.Π  ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ
Διεξήχθηκε με μεγάλη επιτυχία ο τελικός του Κυπέλλου Π.Ο.Ε.Λ μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ο.Π ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ με νικήτρια την ομάδα του Α.Π.Ο.Π αναδεικνύοντας την στη διαδιακασί των πέναλτυ κυπελλούχο (4-2). Το  παιχνίδι διεξήχθηκε μέσα σε αθλοτοπρεπή πλαίσια και του «ευ αγωνίζεσθαι». Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι με εναλλασόμενη υπεροχή και των δύο ομάδων. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν οι ομάδες να πετύχουν τέρμα και τελικά ο νικητής κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτυ. Τον αγώνα παρακολούθησαν γύρω στους 400 φιλάθλους και των δύο ομάδων δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι διαιτήτευσαν με επιτυχία οι Γ.Ζένιος με βοηθούς τους Φ.Μιχαήλ,Μ.Λακαταμίτη και 4ος Α.Κεραμιδάς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ









ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ
ΑΠΟΛΛΩΝ  ΓΕΡΙΟΥ
Πρωταθλήτρια Πρωταθλητριών για την Β κατηγορία αναδήχθηκε η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΕΡΙΟΥ μετά απο την νίκη του στον τελικό της ομοσπονδίας πάνω στήν αξιόμαχη ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ με 4-0.

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ Α ΟΜΙΛΟΥ








ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ       Α  ΟΜΙΛΟΥ
Ε.Α.Σ   ΑΓΙΟΥ  ΔΟΜΕΤΙΟΥ
Μετά απο ενα ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδη μέσα σε αθλητοπρεπέστατα πλαίσια η ομάδα του Ε.Α.Σ ΑΓ ΔΟΜΕΤΙΟΥ κέρδισε την εξίσου πολλή καλή ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ με 1-0 και στέφθηκε ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ για τον Α ΟΜΙΛΟ.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β` ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Β` ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ. 


ΕΑΣ Αρεδιού                - ΑΕΝ Τσερίου     3-4
ΑΟΜ Μενοίκου             - ΑΕΚ Κλήρου     0-2

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ Π.Ο.Ε.Λ.


               ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ                          VS         
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑΣ
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ Π.Ο.Ε.Λ. 2012-13

Διεξάγεται το Σάββατο 16/03/13 και ώρα 3:00μμ στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ Κερύνεια-Επιστροφή) ο τελικός αγώνας Κυπέλου της ΠΟΕΛ μεταξύ των ομάδων

ΑΠΟΠ Παλαικύθρου – ΘΥΕΛΛΑΣ Κοκκινοτριμιθιάς

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το σύστημα νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δοθεί ημίωρη παράταση. Εάν και πάλιν ο αγώνας εξέλθει ισόπαλος θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτυ.
Ο ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, προσφυγικό σωματείο ιδρύθηκε το 1953 (γιορτάζει φέτος τα 60χρονα του) και είναι από τα ιδρυτικά σωματεία της ΠΟΕΛ. Από την ίδρυση του ο ΑΠΟΠ συμμετείχε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας μέχρι το 1974 οπότε ανέστειλε προσωρινά τις δραστηριότητες του λόγω της Τουρκικής εισβολής αφού το Παλαίκυθρο είναι κατεχόμενο.
Επανήλθε στη δράση, στην προσφυγιά, το 1976. Αγωνίζεται σήμερα στη Α` κατηγορία της ΠΟΕΛ με αρκετή επιτυχία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΠΟΕΛ και της ΣΤΟΚ την περίοδο 2002-2003 και το κύπελλο ΠΟΕΛ το 2010-11. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα, το οποίο κτίστηκε πρόσφατα στα Λατσιά. Ήταν ένα όνειρο των Παλαικυθριτών που έγινε πραγματικότητα.
Για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τις ομάδες:
ΟΡΦΕΑ Λ/σίας (1-0), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λυθροδόντα (4-1) και ΑΟΛ Λακατάμιας (3-2).

Το σωματείο της ΘΥΕΛΛΑΣ Κοκκινοτριμιθιάς ιδρύθηκε το 1970. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα στην Κοκκινοτριμιθιά που κτίστηκε με εθελοντική δουλειά των φίλων και οπαδών τους. Τα χρώματα της ομάδας είναι κόκκινο και άσπρο και αγωνίζεται στο κοινοτικό γήπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς. Από την ίδρυση του αγωνίζεται ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της ΠΟΕΛ. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα σε διάφορες περιόδους. Εδώ και μερικά χρόνια συμμετέχει τόσο στα πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ όσο και στο πρωτάθλημα Ένταξης της ΚΟΠ.
Το σωματείο, πάντοτε σε συνεργασία με τις Λαϊκές Οργανώσεις της κοινότητας, διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Διατηρεί κλιμάκια Ακαδημιών σε συνεργασία με το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λ/σίας. Με αυτή την ενέργεια αποσκοπεί στην υγιή απασχόληση της νεολαίας, αλλά και προς όφελος και των δύο σωματείων.
Για να φτάσει η ΘΥΕΛΛΑ στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τις ομάδες:
ΑΠΟΦ Φαρμακά (2-1), ΑΟΝ Λυμπιών (5-0), ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π`σσας (4-0) και ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς    (4-1).

Η ΠΟΕΛ εύχεται και στις δύο ομάδες «καλό αγώνα» μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ



ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ο.Ε.Λ. 2012-13

Διεξάγεται το Σάββατο 16/03/13 και ώρα 2:00μμ στο Α` Δημοτικό Στάδιο Λατσιών ο αγώνας για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας της Β` κατηγορίας μεταξύ των ομάδων

ΔΟΞΑΣ Δευτεράς – ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με το σύστημα νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα δοθεί ημίωρη  παράταση. Εάν και πάλιν ο αγώνας εξέλθει ισόπαλος θα ακολουθηθεί η διαδικασία των πέναλτυ.
Το σωματείο της ΔΟΞΑΣ Δευτεράς ιδρύθηκε το 1968 και είναι η συνέχεια των σωματείων «ΕΞΕΛΙΞΗΣ» και ΑΟΝ Δευτεράς. Οι σκοποί του συλλόγου είναι η δημιουργία και προώθηση του αθλητισμού, η οργάνωση καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στη κοινότητα της Δευτεράς. Η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας στα ιδανικά της δημοκρατίας, της προόδου, της ειρήνης και αλληλοκατανόησης.  Η προστασία του περιβάλλοντος και η συμμετοχή σε κοινωφελή έργα.
Τα τελευταία χρόνια έχει στελεχώσει και ποδοσφαιρική ομάδα νέων της Δευτεράς μεταξύ των ηλικιών 14-17 χρονών.
Το σωματείο ΔΟΞΑ Δευτεράς στεγάζεται σε στην οδό Δημοκρατίας 8 Πάνω Δευτερά. Φέτος πέτυχε να ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια του Β` ομίλου της Β` κατηγορίας της ΠΟΕΛ και ανέρχεται στην Α` κατηγορία.
Το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1940 από μια ομάδα προοδευτικών κατοίκων του Γερίου. Από τις πρώτες δραστηριότητες του συλλόγου ήταν η πολιτιστική και αθλητική δράση. Στον τομέα του πολιτισμού ίδρυσε θεατρικό όμιλο και ασχολήθηκε με κυπριακούς χορούς και τραγούδι. Στον αθλητισμό ανέπτυξε το ποδόσφαιρο και για σειρά ετών πρωταγωνιστούσε στο αγροτικό πρωτάθλημα. Ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενίσχυσαν μεγάλα σωματεία. Στόχοι του συλλόγου η διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και η υγιής απασχόληση τους μακριά από τις κακοτοπιές των ναρκωτικών και τόσων άλλων κινδύνων που απειλούν σήμερα τους νέους μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΠΟΕΛ με τη φετινή επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον Α` όμιλο της Β` κατηγορίας και ανέρχεται στην Α` κατηγορία.
Η ΠΟΕΛ εύχεται στις δύο ομάδες κάθε επιτυχία και ένα καλό παιγνίδι στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.