Livescore

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑΣ 07Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ. 2011-12

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑΣ 07Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Π.Ο.Ε.Λ. 2011-12

Ο αναβληθέντας αγώνας της 7ης αγωνιστικής Ακαδημιών ΠΟΕΛ μεταξύ των ομάδων

ΑΕΤΟΣ Προσφ. Παλ/χου    - ΘΥΕΛΛΑ Κοκ/θιάς

θα διεξαχθεί την  Πέμπτη 2/02/12  ώρα 5:00μμ.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Α. Μαυρουδής, Δ. Μικελλίδης και Ν. Χρίστου.

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Π.Ο.Ε.Λ.

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Π.Ο.Ε.Λ.

Ο αναβληθέντας αγώνας της 10ης αγωνιστικής  μεταξύ των ομάδων

ΑΟΜ Μενοίκου – ΕΔΟΝ Ακακίου

θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 1/02/12 η ώρα 8:30μμ στο γήπεδο της ΟΧΕΝ Περιστερώνας.
Οι διαιτητές που θα σφυρίσουν τον αγώνα είναι Ν. Ψηλογένης, Α. Μιχαήλ,  Κ. Κίτσιος.

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Π.Ο.Ε.Λ

ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Π.Ο.Ε.Λ.

Οι αναβληθέντες αγώνες της 12ης αγωνιστικής  θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

Τετάρτη 1/02/12  ώρα 8:00μμ
Α.Ο.Λ. Λακατάμιας        - Α.Π.Ο.Φ. Φαρμακά           
    Α. Κεραμιδάς – Γ. Αντωνίου – Στ. Χ΄΄Παναγή

Τρίτη 7/02/12  ώρα 7:30μμ
MICA F.C.              - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΕΡΙΟΥ       
    Δ. Μικελλίδης – Κ. Παναγιώτου – Α. Μιχαήλ

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Δ.Ε Π.Ο.Ε.Λ

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Δ.Ε. Π.Ο.Ε.Λ. – 05Η
Τρίτη 24/01/12  ώρα 6:30μμ

Δικαστές:    Αντρέας Χ``Δημητρίου   - Πρόεδρος
        Αντρέας Πλαστήρας

Πρακτικογράφος:   Κωστάκης Θεοχάρους
1.    Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του μη διεξαχθέντα αγώνα της 5ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ακαδημιών  μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΔΩΝ Δευτεράς και ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Αγ. Μαρίνας ημερ. 8/01/12.
Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας των ΕΛΠΙΔΩΝ Δευτεράς με τέρματα 3 – 0 διότι η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Αγ. Μαρίνας δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο κατά τον πιο πάνω προγραμματισμένο αγώνα.

2.    Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του μη διεξαχθέντα αγώνα της 5ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ακαδημιών μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Τσερίου και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Λυμπιών ημερ. 8/01/12.

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Τσερίου με τέρματα 3 – 0 διότι η ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Λυμπιών δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο κατά τον πιο πάνω προγραμματισμένο αγώνα.

3.    Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του μη διεξαχθέντα αγώνα της 10ης  αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΠ Παλαικύθρου και ΑΠΟ Αγ. Επιφανίου  ημερ. 7/01/12.

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΎΘΡΟΥ με τέρματα 3 – 0 διότι η ομάδα του ΑΠΟ Αγ. Επιφανίου δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο κατά τον πιο πάνω προγραμματισμένο αγώνα.


4.    Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του μη διεξαχθέντα αγώνα της 10ης  αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Λυθροδόντα και ΑΕΚ Κ. Χωριού ημερ. 8/01/12.

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Λυθροδόντα με τέρματα 3 – 0 διότι η ομάδα της ΑΕΚ Κ. Χωριού δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο κατά τον πιο πάνω προγραμματισμένο αγώνα.

5.    Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του μη διεξαχθέντα αγώνα της 11ης  αγωνιστικής του Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΕΑΣ Αγ. Δομετίου και ΠΑΟΚ Κλήρου ημερ. 15/01/12.

Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας του     ΠΑΟΚ Κλήρου   με τέρματα 3 – 0 διότι ο πιο πάνω προγραμματισμένος αγώνας δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της ομάδας του ΕΑΣ Αγ. Δομετίου.

6.    Καταγγελία από τον διαιτητή Α. Σταύρου του ποδοσφαιριστή του σωμ. ΕΑΣ Αρεδιού Κων/νου Γιάγκου Α.Μ. 53059, διότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα Ακαδημιών της ομάδας του με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Λυμπιών ημερ. 15/01/12.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή μιας (1) αγωνιστικής μόνο διότι αποβλήθηκε στον πιο πάνω αγώνα της ομάδας του με 2η κίτρινη κάρτα.

7.    Καταγγελία από τον διαιτητή Γ. Ζένιο του ποδοσφαιριστή του σωμ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Λυμπιών Μάριου Μανώλη Α.Μ. 56240, διότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα της ομάδας του με τη MICA F.C. ημερ. 18/12/11

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή μιας (1) αγωνιστικής μόνο διότι αποβλήθηκε στον πιο πάνω αγώνα της ομάδας του με 2η κίτρινη κάρτα.

8.    Καταγγελία από τον διαιτητή Α. Κεραμιδά του ποδοσφαιριστή του σωμ. ΑΠΟΛΛΩΝ Γερίου Αντρέα Αδάμου Α.Μ. 56730, διότι αποβλήθηκε 2η κίτρινη κάρτα στον αγώνα της ομάδας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ Μαθιάτη ημερ. 14/01/12.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή μιας (1) αγωνιστικής μόνο διότι αποβλήθηκε στον πιο πάνω αγώνα της ομάδας του με 2η κίτρινη κάρτα.







9.    Καταγγελία από τον διαιτητή Η. Ηροδότου του ποδοσφαιριστή του σωμ. ΠΡΟΟΔΟΣ Κ`κλίου Νικόλα Γιαννουρή Α.Μ. 48563 διότι αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας του με την ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς ημερ. 8/01/12.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή αυτόματου αποκλεισμού μόνο διότι αποβλήθηκε στον πιο πάνω αγώνα της ομάδας του.


10.    Καταγγελία από τον διαιτητή Π. Μεχίλλη των ποδοσφαιριστών του σωμ. ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Αγ. Μαρίνας

-    Χρίστου Γεωργίου    Α.Μ. 46774 και
Επιβάλλεται ποινή αυτόματου αποκλεισμού μόνο.
-    Γιώργου Γεωργίου    Α.Μ. 46776
Επιβάλλεται ποινή μιας (1) αγωνιστικής πέραν του αυτόματου αποκλεισμού μόνο.
διότι αποβλήθηκαν στον αγώνα της ομάδας τους με την ΕΔΟΝ Ακακίου ημερ. 8/01/12.

11.    Καταγγελία από τον διαιτητή Α. Μιχαήλ του ποδοσφαιριστή του σωμ. ΠΑΣ Αγροκηπιάς Βαρνάβα Ιωάννου Α.Μ. 51054, διότι αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας του με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λυθροδόντα ημερ. 17/12/11.

Επιβάλλεται στον ποδοσφαιριστή ποινή δύο (2) αγωνιστικών πέραν του αυτόματου αποκλεισμού μόνο.

Παραπομπή από το Δ.Σ. της ΠΟΕΛ του προέδρου του ΠΑΣ Αγροκηπιάς για αντιαθλητική συμπεριφορά στον αγώνα της ομάδας του με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λυθροδόντα ημερ. 17/12/11.

Επιβάλλεται στον παράγοντα του σωματείου  ποινή προστίμου ύψους €70 μόνο για αντιαθλητική συμπεριφορά στον πιο πάνω αγώνα της ομάδας του.